Eksterne og tredjepart

Vi selger ikke personopplysningene dine til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med noen.

De eneste som har tilgang til informasjon relatert til at du har handlet hos oss er NETS Easy som håndterer betalingen, Helthjem med underleverandører som leverer pakkene til deg.

Våre avtaler med NETS Easy sørger for at all betalingsinformasjon du oppgir, blir kryptert. Dette betyr at ingen, heller ikke vi på Stay Pure, kan lese kredittkortnummer, navn eller adresse når informasjonen blir sendt over Internett. For mer informasjon om ditt personvern i forhold til betaling i nettbutikken.

For at du skal få betalt varene trenger Klarna betalingsinformasjon fra deg. For mer informasjon om Klarnas håndtering av betalingsdata og personvern: 

https://www.nets.eu/GDPR/Pages/Privacy-notice-for-nets.aspx

For mer om VIPPS og personvern: https://www.vipps.no/vilkar/cookie-og-personvern/

For å kunne levere pakken til deg trenger Helthjem din adresse. For mer informasjon on om ditt personvern for levering av pakkene, se Helthjem:

http://helthjem.no/wp-content/uploads/2018/05/Copy-of-Personvern-helthjem.no_.pdf

Vi benytter Mailchimp til å sende nyhetsbrev til deg og de trenger da tilgang til din mailadresse. Du kan når som helst melde deg av og vil da bli fjernet fra Mailchimp sine lister ved å trykke på linken nederst i nyhetsbrevet eller kontakt vår kundeservice. 

https://mailchimp.com/legal/privacy/